Arvonta suoritettu

Vanhaan Decolaan laitoin arvonnan, jossa piti vastata seuraaviin kysymyksiin:

1. Mikä Decolassa on hyvää?
2. Mitä uudistuksia ehdottaisit Decolaan?
3. Jos päätyisin poistamaan esim. kaikki 3kk tai 6kk vanhat decot decolistalta olisiko se mielestäsi hyvä vai huono asia? Perustele! Mikäli puollat vanhojen decojen poistamista decolistalta, mikä olisi sopiva aika pitää decoja listoilla?
4. Kuinka usein vierailet Decolassa?
5. Mitä ensisijaisesti odotat Decolalta?

Kaiken kaikkiaan palautteita tuli 10kpl.

Ensisijaisesti Decolan vierailijat etsivät sivuilta uusia decoja, joihin osallistua sekä mainostavat omia decojaan joihin kaipaavat osallistujia. Deco-lista siis palvelee asiaansa erinomaisesti :)

Vanhaan Decolaan ehdotettiin ulkoasumuutosta, esim. taustan vaihto tms. No, koska en pidä Vuodatuksesta, päädyin vaihtamaan koko sivuston Bloggeriin :) Joten ulkoasu muuttui täydellisesti.

Uutena Decolassa "Mainosnurkka", sen keksin siitä, kun yhä useampi kysyi voisiko mainostaa esim. jotain vaihtoa Decolassa. Mainosnurkan mainosten ei tarvitse liittyä juuri decoiluun, mutta jollain tavalla askarteluun kuitenkin.

Lähes jokainen oli sitä mieltä, että Deco-listalta pitäisi poistaa vanhat decot. Pähkäilin tätä, mikä olisi sopiva aika ja päädyin siihen, että decoja pidetään listalla 6kk. Listahan oli jo ihan mielettömän pitkä, poistin loppupään decot listalta. Vanhoja decojakin voi toki mainostaa uudelleen, mutta siitä pitää ilmoittaa erikseen. Lue ohjeet täältä.

Arvonta suoritettu osallistujien kesken ja tällä kertaa onni suosi....

...Mimikoa!!!

Onnea! Saat pienen decoiluun liittyvän palkinnon lähipäivinä.

Kat

Edit. 12.2.09 Tällaisen pienen yllätyspalkinnon lähetin Mimikolle.

Ei kommentteja: